Härlig konst ger härliga känslor – Kulturella intryck för hälsan

Målande-glädje

Med de rätta tavlorna i ditt hem ger det också dig de där härliga känslorna av välmående. Konst kan bidra med många känslor och intryck i livet och därför är valet av tavlor otroligt viktigt. Både placeringen, motiven och storleken på tavlorna kan spela stor roll.

I ditt vardagsrum behöver du något som fångar upp helheten i inredningen och detaljerna men samtidigt ger en känsla av lugn och ro. Är väggen tom och stor finns det en hel del stora tavlor att välja mellan i utbudet hos Mynewart.se.

Stora tavlor i ditt vardagsrum kan skapa lugn och ro men även bidra till en bättre hälsa och välmående. Alla tavlor i Mynewart.se stora utbud går att få i alla dess former och utföranden. Söker du ett specifik motiv som får just dig att må bra går det att maila in din önskan och konstnärerna Mynewart.se samarbetar med gör allt för att uppnå alla önskemål.

Eftersom varje målning är unik och handmålade får du en tavla som är specifikt gjort för dig och ditt välmående.

Stimulera alla sinnen

En målning med det rätta motivet kan stimulera sinnen och få både kroppen och hjärnan att producera ämne som gör att du mår bättre och känner dig glad. Stora tavlor fångar ögat och hjärnan arbetar snabbt med att uppfatta tavlans motiv och fantasin flödar. Med en livlig fantasi och en hjärna som arbetar för fullt kan du inte annat än börja få härliga och sköna känslor i kroppen. Är man glad mår man också bra, konsten är ett väldigt positivt sätt att öka glädjen och välmåendet i vår stressiga vardag vi lever i idag.

Tavlor med abstrakta motiv får hjärnan att arbeta på nya sätt då den själv får bearbeta och bestämma vad motivet ska föreställa. Det kan till och med uppfattas olika varje gång man tittar på motivet. En annan härlig inblick i konsten är att fylla sin miljö omkring sig med sköna gröna motiv, så som landskap eller blommor. Dock är det bästa för kropp och själ att själv följa sin vilja och ta ett motiv man själv gillar och finner ro i på alla olika tavlor man har i sitt hem.

I det moderna hemmet idag kan det vara svårt att få in färger som gör att sinnena aktiveras och att få kroppen att arbeta fram hormoner som gör att man blir glad. Då är det perfekt att få fram just färgerna i de olika tavlor man väljer. Ett motiv med en riktig ordentlig färgläggning på väggen i rummet där exempelvis svart möter vitt kan vara en mycket häftig detalj. Hela inredningen kan höjas otroligt mycket ifall man placerar rätt tavla och rätt motiv på den rätta platsen. Oftast vill man följa samma färgmönster i hela sitt hem men hos Mynewart.se kan du beställa hem tavlor du älskar och prova dig fram. Kanske en ny tavla med massor av färg är det som saknas i ditt hem. Utnyttja den förlängda returrätten på 30 dagar och känn efter så tavlan eller tavlorna du köpt känns rätt och bra i både kropp och själ